Orvosi rendelő átadás

Címkék: Önkormányzati hírek orvosi rendelő Fonó

A DDOP-3.1.3-G-14-2014-0111 azonosító számon a batéi háziorvosi praxishoz tartozó Kaposkeresztúr, Fonó és Baté települések önkormányzatai támogatást nyertek a településeiken lévő háziorvosi rendelő és védőnői szolgálat épületeinek felújítására.
Az érintett települések konzorciumi megállapodást kötöttek a pályázat benyújtására és a fejlesztés megvalósítására.

A konzorciumi formában minden település a saját elképzeléseinek és szükségleteinek megfelelően előkészítette a fejlesztést, majd a megvalósítás már egységes közbeszerzést követően valósult meg.

A pályázathoz tartozó kötelező elemeket  konzorciumi szinten valósítottuk meg.

A fonói orvosi rendelőre  14 599 333,- Ft felújítási összeg került felhasználásra.

Ebből az épület villamos hálózata újjáépült, központi fűtés készült kondenzációs  kombi gázkazánnal, az épület teljes hőszigetelése, gipszkarton álmennyezet, új burkolatok, komplex akadálymentesítés, teljes tetőhéjazat cserélődött ki, a csapadékvíz elvezetése megoldódott és a homlokzat megújult, nyílászárók kicserélődtek, belső festéskészült,  parkoló, akadálymentes parkoló épült és sövényt telepítettünk.

Köszönet minden  segítőnek, akik részt vettek az orvosi rendelőnk megújításában!

A.jpgB.jpgC.jpgorvosirendelő (1).JPGorvosirendelő (10).JPGorvosirendelő (11).JPGorvosirendelő (13).JPGorvosirendelő (14).JPGorvosirendelő (2).JPGorvosirendelő (3).JPGorvosirendelő (4).JPGorvosirendelő (5).JPGorvosirendelő (6).JPGorvosirendelő (7).JPGorvosirendelő (8).JPGorvosirendelő (9).JPG|INDEX:1|TITLE:orvosirendelő.JPG]

« Vissza a hírek listájához

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra