Adventi hangverseny

Címkék: advent hangverseny Fonó Templom,Önkormányzati hírek

Szeretettel várjuk Önt és kedves Családját 2018. december 16-án, vasárnap 16.00 órakor a fonói templomban tartandó adventi hangversenyre, zenés áhítatra.

Adventi Hangverseny 2018.jpg

Sonoro Duo: Bogáthy Gábor - trombitaművész,    Szili Zoltán - orgona
  

Bogáthy Gábor
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Pécsi Tanárképző Intézetében szerezte trombitatanár-kamaraművész diplomáját (1996). Ezt követően a grazi Zeneakadémia és Előadóművészeti Egyetem trombitaművész szakán folytatta tanulmányait, ahol nemzetközileg elismert művésztanár oklevelet kapott (2002). Aktív résztvevője volt Bo Nillson professzor mesterkurzusának (1994). Tanulmányai idején országos és megyei trombitaversenyek díjazottja. Jelenleg a kaposvári Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola trombitatanára, az általa alapított ifjúsági fúvószenekar karnagya és a Sonoro Duo tagja. 2011. január 23-án „Kaposvár Város Szolgálatáért” kitüntetésben részesült a város érdekében végzett kiemelkedő tevékenységért a Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésétől.
 
Szili Zoltán
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Pécsi Tanárképző Intézetében zeneelmélet- és szolfézstanár, karvezető diplomát szerzett (1996), majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem (Zeneakadémia) Iskolai Ének Tanár Képző-, Zeneelmélet- és Karvezetés szakán kapott oklevelet (2002). Aktív résztvevője volt Gerald Kegelmann karvezetés módszertan mesterkurzusának (1995). Jelenleg a kaposvári Nagyboldogasszony Római Katolikus Székesegyház karnagya, a Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ének-zene tanára, a Kaposvári Püspökség Kántorképzőjének tanára, a Kaposvári Egyházmegye zeneigazgatója, a CapPuccini Kórus karnagya és a Sonoro Duo tagja. 2012. január 23-án „Kaposvár Város Szolgálatáért” kitüntetésben részesült a város érdekében végzett kiemelkedő tevékenységért Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésétől.

« Vissza a hírek listájához

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra